Takeda

Medewerkers Takeda Nederland lopen Dam tot Dam loop voor de Maag Lever Darm Stichting (MLDS).
van totaal € 2.400 (124%)

Takeda is een patiëntgericht, innovatief, wereldwijd farmaceutisch bedrijf. Met onze geneesmiddelen -en de zoektocht naar nieuwe- willen we patiënten ondersteunen. Zodat ze beter worden, of zich beter voelen.  

Zestien medewerkers van Takeda zijn persoonlijk gemotiveerd om in actie te komen voor MLDS en lopen dit jaar op 22 en 23 september de Dam tot Dam loop voor de Maag Lever Darm Stichting (MLDS). We verbinden ons aan MLDS omdat één van onze belangrijkste aandachtsgebieden IBD is: Inflammatory Bowel Disease, ofwel chronische inflammatoire darmziekten, zoals colitis ulcerosa en de ziekte van Crohn. Medewerkers van Takeda zetten zich dagelijks in om mensen met deze ziekten zoveel mogelijk hun leven van vóór hun ziekte terug te laten krijgen.
 
Wat ons motiveert om mee te doen aan de Dam tot Dam loop?

  • We ondersteunen hiermee de doelstellingen van de MLDS en dragen een steentje bij aan een ‘gezondere buik’;
  • We willen graag actief een bijdrage leveren aan een gezondere samenleving en in actie komen bij initiatieven die aansluiten bij onze doelstelling;
  • Deelname aan de loop past bij ons ‘Takeda Fit’ programma waarin Takeda haar medewerkers stimuleert tot een gezonde leefstijl met meer bewustzijn en tijd voor gezondheid en welzijn.
  • Het is fijn om samen iets met je collega’s te ondernemen.

We zijn actief op alle onderdelen van de Dam tot Dam loop: de 16 km hardlopen en de 10 en 20 km wandelen. Steun ons, dan steun je de Maag Lever Darm Stichting en daarmee ook patiënten met de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa!

Afgesloten Je kunt niet meer doneren